Помогите с нормальным поставщиком алкоголя, точнее не правильно выразился, я не прям предприниматель какой то, что бы брать оптом, но очень часто покупаю алкоголь, то для корпоративов, то для дней рождений, ну короче полу оптовик. Где выгоднее всего брать?
Где обычно покупаете алкоголь?
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22022-01-23 17:13:32
Я обычно беру в метро, там есть карта выгоды, оптовая, ну я больше по рыбе делаю там покупки, меня устраивает. Посмотри что там по алкоголю, не совсем уверен, что прям очень большой выбор, но основное должно быть
Поделиться32022-01-23 17:14:01
Не, у меня в городе такого нет, я раньше на оптовой базе покупал, но уже и ее закрыли, городок тухнет, по хорошему валить нужно, а я все еще верю в то, что будет лучше. Короче спасибо за совет, но не то
Поделиться42022-01-23 17:15:29
Помогите с нормальным поставщиком алкоголя, точнее не правильно выразился, я не прям предприниматель какой то, что бы брать оптом, но очень часто покупаю алкоголь, то для корпоративов, то для дней рождений, ну короче полу оптовик. Где выгоднее всего брать?
У меня тоже в городе туго с нормальными магазинами, даже начиная от продуктов. Ну с алкоголем я решил проблему, частенько заказываю на wine wine. От лично мое мнение, то цены выгоднее многих оптовиков.
Ну даже если взять например игристое вино moet chandon nectar imperial https://winewine.com.ua/ru/ то по цене это самое выгодное место покупки. Особенно, если ты берешь более 6 бутылок, то у них там почти на весь алкоголь меньше цена. По качеству тоже на уровне, брал бренди, ром, виски, все настоящее, даже нигде таких брендов и не встречал, как у них
Отредактировано Доместос (2022-01-23 17:15:58)
Поделиться52022-10-29 16:08:06
Я купую лише в одного надійного продавця.
Поделиться62022-10-29 16:12:28
Коли у нас був корпоратив, мене уповноважили замовити горілку https://go.varus.ua/alkogol/micni-napoi/gorilka Купив у вже перевіреному магазині VARUS, ми з дружиною там вже давно продукти харчування і напої купуємо через інтернет.Якість їхньої продукції завжди бездоганна, тому можу і вам сміливо радити цього продавця.
Поделиться72024-01-14 23:35:50
А розкажіть, де найкраще купувати алкоголь з доставкою? Хочу знати ваши рекомендації та досвід. Дякую.
Поделиться82024-01-14 23:56:43
Мене цікавить, де краще всього купувати товари з доставкою. Нам вже давно доводиться переходити до онлайн-шопінгу, і я хочу знати, які варіанти є найкращими. Важливо, щоб було не лише зручно, а й економно. Які сайти чи магазини вам найбільше подобаються, і чому?
Поделиться92024-01-14 23:59:01
Я б хотів рекомендувати вам спробувати перевірити як працює доставка продуктів метро . Справжній гурман знає, що це не просто супермаркет, а справжній рай для шанувальників якісних продуктів і страв. Магазин пропонує величезний вибір свіжих продуктів - від свіжої риби та м'яса до овочів та сирів. Їхні постачальники - це надійні фермерські господарства та виробники, які гарантують якість і безпеку. А замовити продукти в мережі "Метро" дуже просто, ви з легкістю зможете знайти всі необхідні товари та оформити замовлення онлайн. Доставка швидка і надійна, і ви можете вибрати зручний для вас час.