Всім доброго часу доби. Я шукаю хороший зоомагазин, щоб купити котам корми, лотки, наповнювачі. Також мені потрібно купити акваріум для рибок. Куди ви мені порадите звернутись? Де ви купуєте своїм тваринам?
Де можна купити зоотовари?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-19 16:29:54
Вітаю. Всі товари для своїх тварин я завжди купую в одному чудовому інтернет-магазині зоотоварів. Мені його порадив знайомий кінолог. Можу підказати куди вам варто звернутись. Там і вибір великий, і по якості відмінно.
Поделиться32023-03-19 16:30:44
Я вже перерив багато різних сайтів, обійшов багато зоомагазинів. Але того, що мені потрібно купити, немає в наявності. Ви підкажете, куди мені краще звернутися? Де ви робите покупки для своїх тварин?
Поделиться42023-03-19 16:33:09
Зверніться до інтернет-магазину зоотоварів MasterZoo. Великий вибір якісних товарів для тварин https://masterzoo.ua/ua/ ви знайдете лише тут. Це мій улюблений магазин, де є багато різних зоотоварів. Для своїх тварин я купую все лише у ньому. В наявності багато різних наповнювачів та лотків для котів. Також для них є багато кормів, іграшок, нашийників від кліщів та бліх. На сайті магазину ви можете переглянути весь вибір потрібних товарів для ваших тварин. Вдалих покупок.